Eet rauwe cacao
Gebruik regelmatig aloë vera
Versterk je immuunsysteem met paddenstoelen
Gebruik regelmatig jodium of kelp poeder
Gebruik kurkuma in je eten
Drink regelmatig groene smoothies
Voeg maca toe aan je dieet
Eet regelmatig superfoods
[...]
Algen en zeewier kom je veel tegen in de Aziatische keuken. In een Aziatische toko kun je veel variaties vinden. Met name de Japanse keuken maakt veel gebruik van zeewier. Je kunt ze gedroogd kopen, wellen in water en gebruiken in bijvoorbeeld heldere soep of bij het maken van Sushi. Phytoplankton, chlorella en spirulina zijn eencellige algen soorten. Phytoplankton wordt gezien als de basis voor de gehele voedselketen. Plankton levert maar liefst 90% van de zuurstof in de wereld, dus meer dan alle natuur boven het wateroppervlak. Ook als voeding is het zeer gezond omdat het een rijke bron is van chlorofyl, vitamines, mineralen, spoorelementen en omega-3 vetzuren. 100% verteerbaar.