Voeg maca toe aan je dieet

Voeg maca toe aan je dieet

Verhoog jouw libido met Maca! Kijk, nu hebben we jouw aandacht… De macawortel wordt tot de superfoods gerekend. In vergelijking met een aardappel bevat de macawortel vijf maal meer eiwitten, vier maal meer vezels en minder vet. De macawortel geeft je veel energie en kracht. Het geeft hetzelfde opwekkende effect als een sterke kop koffie in de ochtend.  Maca komt uit Peru en wordt als poeder verkocht in diverse reformwinkels in Nederland. Dat poeder is zeer geconcentreerd, enkele theelepels per dag is al voldoende. Het is ook raadzaam de dosering langzaam op te bouwen. De smaak is een beetje nootachtig en wordt door veel mensen als bitter ervaren. Het is een populaire superfood om door een shake of yoghurt te mengen.

Maca en libido

macaMaca levert veel vitamine B en (incl. B-12), ook is het gehalte aan ijzer, magnesium en calcium erg hoog. Het is een voedingssupplement dat je meer energie geeft, positieve effecten vertoont voor vruchtbaarheid en de overgang, en ja, ook de libido kan hiermee hoger worden. Daarom wordt het ook wel de natuurlijke Viagra genoemd.

Periodieke onthouding

Om maar even in de seksuele sferen te blijven is “periodieke onthouding” aan te bevelen voor het gebruik van macapoeder. Eerst zul je veel effect voelen van dit product, na enkele weken neemt dat gestaag af. Als je na drie weken vervolgens één week stopt met de consumptie van maca en daarna weer start zul je het meeste effect bereiken. Jouw lichaam bouwt namelijk een resistentie op voor de geneeskrachtige werking van maca. Neem daarom ook verschillende hoeveelheden tijdens de dagen dat je het gebruikt.
Reactie plaatsen