300 gr. gedroogde adukibonen 2 handjes zeekraal Gemengde salade 30 gram verse schapenfeta Een handje koriander, basilicum en peterselie 2 stengels bosui Geschaafde amandelen Voor de dressing: 1 eetlepel citroensap snufje zout (zee- of Himalaya zout) snufje zwarte peper extra vierge olijfolie
Voorbereiding:
Week de adukibonen een nacht van tevoren volgens het recept op de zak.
Bereiding:
Kook de bonen ongeveer 35 minuten tot ze beetgaar zijn (niet te hard maar zeker niet te zacht). Ondertussen snijd je de kruiden en bosui fijn,. Doe dat laatste ook met de schapenfeta. Maak een dressing van citroensap, olie, zout & peper. Giet de bonen af en spoel na met koud water. Laat ze nog even staan. Verhit een kleine wok met wat kokosolie of ghee (liever geen olijfolie) en wok de zeekraal 2 minuten. Voeg alle ingrediënten bij elkaar en garneer met geschaafde amandelen. Voilá, een heerlijke en gezonde maaltijd!