Zoete aardappel pastinaakpuree

Zoete aardappel pastinaakpuree

2 pastinaken 2 zoete aardappelen 150 gram cashewnoten olijfolie snufje peper en zout bosje peterselie water blender

Voorbereiding:

Doe de cashewnoten de avond ervoor in een bakje water en laat het de hele nacht weken. Schil en was de pastinaken en zoete aardappelen en snijd deze in stukken. Maak van de olijfolie, peper, zout en peterselieblaadjes een marinade. Doe de pastinaak en zoeteaardappel in een bakje, marineer met de marinade en laat het 1 nacht in de koelkast goed intrekken.

Bereiding:

Gooi de gemarineerde pastinaak, aardappel, een beetje water en de geweekte cashewnoten in de blender en blend tot er een mooie, gladde puree ontstaat . eventueel garneren met wat peterselieblaadjes en stukjes cashewnoot. In combinatie met een salade een heerlijk raw food gerecht, eet smakelijk!
Reactie plaatsen