Kikkererwt en pompoen kokos curry
Groenten-aardappel ovenschotel
Tajine
Kapsalon shoarma van oesterzwam
Homemade pizza!
Mexicaanse bonenschotel
Adas Polo - Iraans linzen en rijstgerecht met “Kipstukjes”

Was de aardappels goed en borstel ze eventueel af, ze worden namelijk niet geschild! Snijd de aardappels in partjes en kook ze vervolgens halfgaar met wat zout (ongeveer 10 minuten koken). Neem een middelgrote ovenschaal en vul deze met een bodempje olijfolie. Vul de schaal met de ui, paprika, champignons, courgette en de cherry tomaatjes. Schep het geheel even door, zodat alles goed in de olie zit. Bestrooi het geheel met zeezout, peper, fijngehakte peterselie en de oregano. Plaats in het midden een klein chili pepertje. Leg de voorgekookte aardappelpartjes boven op de groenten en besprenkel ze met wat olijfolie. Strooi er wat zeezout en peper overheen en tot slot de takjes rozemarijn. Zet de schaal zo'n 50 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk!