Neem af en toe een colloïdaal zilver kuur

Neem af en toe een colloïdaal zilver kuur

Al in de oudheid was men bekend met de anti-bacteriële werking van zilver. De oude Grieken en de Romeinen gebruikten zilveren kannen om dranken te conserveren. Ook in de middeleeuwen gebruikte de adel zilveren bekers, omdat men wist van de genezende kracht van zilver. Rond 1900 werd zilver pas echt gebruik als medicijn tegen bacteriële infecties, maar vanaf 1940 raakte het in de vergetelheid, door de opkomst van antibiotica en de farmaceutische industrie. Zilver is immers niet te patenteren en dus niet winstgevend voor de industrie. Colloïdaal zilver, ook wel bekend als zilverwater, is een colloïde van zilverdeeltjes verwerkt in water. Een colloïde is een klein deeltje dat groter is dan een molecuul en een diameter heeft tussen 1 en 1000 nanometer (nm.). Zilverwater of colloïdaal zilver bestaat dus uit water met bijzonder kleine nano-deeltjes zilver. Het heeft een antimicrobiële en antibacteriële werking, zowel binnen als buiten het lichaam, al zijn de meningen hierover in de wetenschappelijke wereld nog altijd enigszins verdeeld en is niet elke wetenschapper van de inwendige werking van colloïdaal zilver overtuigd. Wel is met het erover eens dat het buiten het lichaam diverse micro-organismen doodt en dat het drinkwater aanzienlijk sterk weet te zuiveren. Het is bij colloïdaal zilverwater met name erg belangrijk hoe het product geproduceerd wordt, want verkeerd geproduceerde zilverdeeltjes of de onjuiste zilverdeeltjes kunnen zorgen voor vervelende bijwerkingen van het product, zoals het mogelijk verkleuren van de lichaamshuid.

Argyria

Colloïdaal zilver wordt ook wel zilverwater genoemd. Er zijn 3 verschillende vormen van zilverwater op de markt verkrijgbaar te weten: echt colloïdaal zilver, ionisch zilver en zilver proteïne. het is verstandig om altijd voor het echte colloïdale zilver te kiezen. Zilver proteïne zou eventueel ook nog goed zijn, maar het gebruik van ionisch zilver wordt streng afgeraden, daar het argyria (vergrijzing van de huid) kan veroorzaken bij een verkeerde samenstelling.

Colloïdaal zilver en de farmaceuten

colloïdaal zilverHet gebruik en de helende werking van colloïdaal zilver, wordt enorm tegengewerkt door de farmaceutische industrie. Het zou gevaarlijk zijn en zeker geen helende werking hebben. Dit wordt echter beweerd, door dezelfde mensen, die beweren dat aluminium en kwik in vaccines goed voor je zijn! Naar mijn mening is dit enkel, om de winsten gemaakt van antibiotica te beschermen. Verschillende studies in Engeland, Iran, Taiwan en Tsjechië hebben inmiddels aangetoond, dat het zilver zeker wel werkt in de strijd tegen bacteriële ziekten. Naar mijn mening is de werking van colloïdaal zilver (en de zalf-vorm die ook verkrijgbaar is) echt en wordt het puur door winstbejag van de farmaceuten zwart gemaakt. Wel wil ik mensen er op wijzen, het enkel als remedie te gebruiken tegen bacteriële en virale ziekten, en niet als preventief middel om dagelijks te gebruiken. Ook wil ik je er graag op wijzen, dat wanneer je het zou willen toepassen, in ieder geval iemand die er verstand van heeft te raadplegen. Op die manier weet je zeker, dat je het echte zilverwater aanschaft en dat je het op de juiste manier gebruikt.  
Reactie plaatsen