Gevulde Rondeel eieren
Gevulde Rondeel eieren

Gevulde Rondeel eieren

Ingrediënten voor 20 gevulde Rondeel Eieren:

Hardgekookte Rondeel eieren – 12 stuks Knoflook – 2 teentjes Sjalotje - 1 Mayonaise – 2 eetlepels Ketchup – 1 eetlepel Mosterd – 1 eetlepel Kerriepoeder – 1 eetlepel Paprikapoeder – ½ eetlepel Keltisch Zeezout & Peper Verse Peterselie Verse Bieslook

Voorbereiding:

Kook de eieren, pel de knoflook en het sjalotje, hak de peterselie heel fijn en snij de bieslook in stukjes. De bieslook is voor de garnering.

Bereiding:

Halveer 10 eieren in de lengte en houd er 2 apart. Haal voorzichtig de dooier eruit. Snijd aan de onderkant van het eitje een heel dun plakje weg zodat de eitjes niet gaan rollen. Doe de dooiers en de 2 apart gelegde eieren in de blender. Voeg 3 theelepels peterselie toe en alle andere ingrediënten, behalve de bieslook. Let op dat de vulling niet te nat is. Proef of de vulling goed op smaak is. Het is niet de bedoeling dat een van de ingrediënten overheerst. Voeg eventueel naar eigen smaak iets extra van de kruiden toe. Leg de eieren op een schaal. Doe de vulling in de spuitzak en spuit dit in en op het ei.Genieten maar!
Reactie plaatsen