Banaan-wortel-pecanbrood
Banaan-wortel-pecanbrood

Banaan-wortel-pecanbrood

Wie had gedacht dat bananenbrood nóg lekkerder kon worden gemaakt?

Benodigdheden:

4 el gebroken lijnzaad 2 rijpe bananen 150 g wortel 100 g pecannoten 50 g rozijnen 50 g kokosbloesemsuiker 150 g volkoren speltmeel 2 tl bakpoeder 1 tl baking soda

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180 ℃. Meng de lijnzaad samen met 12 el water en laat even staan.  Prak ondertussen de bananen met een vork, rasp de wortel, hak de pecannoten fijn en was de rozijnen. Meng al deze ingrediënten in een grote kom samen met de kokosbloesemsuiker, het volkoren speltmeel, de bakpoeder en de baking soda tot een plakkerig geheel. Bekleed een bakblik met bakpapier en schep het mengsel hierin over. Bak voor 15 tot 20 minuten en laat daarna koelen. Snijd vervolgens in dikke plakken en geniet!
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down